Înainte să te cunosc - Jojo Moyes

Înainte să te cunosc

By Jojo Moyes

  • Release Date: 2016-08-19
  • Genre: Erotic Romance

Book Details Summary

Lou Clark știe o mulțime de lucruri. Știe câți pași sunt de la stația de autobuz până acasă. Știe că îi place să lucreze la ceainăria The Buttered Bun și că s-ar putea să nu fie îndrăgostită de iubitul ei, Patrick. Ceea ce Lou nu știe este că e pe cale să-și piardă locul de muncă și că viața ei rămâne normală doar pentru că e, în esență, previzibilă.

Will Traynor știe că accidentul de motocicletă pe care l-a suferit l-a făcut să-și piardă dorința de a trăi. Știe că totul i se pare acum insignifiant și lipsit de bucurie și știe totodată și cum să pună capăt acestei stări de lucruri. Ceea ce Will nu știe este că Lou e pe cale să-și facă apariția în lumea lui într-o explozie de culoare. Și nici unul dintre ei nu știe că urmează să schimbe destinul celuilalt pentru totdeauna.

Înainte să te cunosc e o poveste de dragoste pentru generația de azi, despre o iubire neașteptată între doi oameni care nu au nimic în comun. O carte romantică și imprevizibilă, care îi va provoca pe cititori să se întrebe ce e de făcut atunci când, de dragul celui pe care îl iubești, trebuie să-ți sacrifici propria fericire.

„O narațiune ingenioasă, cu personaje încântătoare. O poveste dulce-amăruie despre dragoste și renunțare. O lectură extraordinară.“ – Daily Mail

Carte vândută în peste 6 milioane de exemplare

Latest searches : Download Înainte să te cunosc Jojo Moyes PDF ebook, Înainte să te cunosc Jojo Moyes PDF Large Print (.pdf) download, Înainte să te cunosc Jojo Moyes epub (.epub) download, Înainte să te cunosc Jojo Moyes AUDIOBOOK play, Înainte să te cunosc by Jojo Moyes Plain text (.txt), Înainte să te cunosc book review , Download Jojo Moyes's book MOBI, free ebook apk for free , Înainte să te cunosc iPod Notes (.zip) e-book , Înainte să te cunosc Jojo Moyes Mobipocket (.mobi) file, Erotic Romance custom (.pdf)